Wat kunt u zelf doen

U  kunt als zieke werknemer ook zelf invloed op uitoefenen op uw re-integratietraject. Bereid uw gesprekken met de bedrijfsarts voor, want door een actieve eigen inbreng kunt u de re-integratiebegeleiding een positieve impuls geven en zelf zo goed mogelijk de regie houden. 

Het is aan te bevelen om (gedeeltelijk) aan het werk te blijven of uw werk zo snel mogelijk weer op te pakken. Door langdurig niet te werken, wordt de drempel om het werk te hervatten steeds groter. Om uw werk vol te kunnen houden, zijn er misschien (tijdelijk) enkele aanpassingen in uw werksituatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan een urenbeperking, pauzes, thuiswerkmogelijkheden en aanpassing van taken. Maar ook aan een aangepaste omgeving en andere hulpmiddelen als een stoel of bureau. Praktische tips vindt u ook in Actief blijven na een whiplash Deze brochure is digitaal gratis beschikbaar voor leden via inloggen leden of te bestellen via onze webshop.

 
 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, neem dan contact met ons op.  

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden ontvangen waardevolle informatie en ondersteuning. En kunnen gebruikmaken van de ledenvoordelen. 

Lees meer

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees meer

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer