Whiplash Magazine

Whiplash Magazine is het lijfblad van en voor whiplashpatiënten, uitgegeven door Whiplash Stichting Nederland. Op de website  verschijnen met regelmaat columns van Marije Toussaint, Verena Huitema en Maaike van Son.

Whiplash Magazine brengt diverse onderwerpen die interessant zijn voor mensen die recentelijk bij een whiplashongeval betrokken raakten en voor hen die al langer bekend zijn met de aandoening. Ook aan familieleden, naasten, partners en professionals geven de artikelen een goed beeld van het leven met whiplashklachten en van de mogelijkheden om hiermee om te gaan.

Wie lid is van Whiplash Stichting Nederland, ontvangt het Whiplash Magazine gratis. Losse nummers zijn na te bestellen. Zo kunt u lid worden.

Zelf iets melden?
De redactie ontvangt dan graag een e-mail, te versturen naar eitcader.[antispam].@whiplashmagazine.nl. Een van de redacteuren zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Archief:

 
 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, neem dan contact met ons op.  

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden ontvangen waardevolle informatie en ondersteuning. En kunnen gebruikmaken van de ledenvoordelen. 

Lees meer

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees meer

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer