Maatje zoekt maatje

Wilt u in contact komen met een medepatiënt? De WSN is, voor onze leden, gestart met het samenstellen van een lotgenotenlijst.

Op deze lijst vindt u gegevens van andere whiplashpatiënten zodat u zelf contact kunt leggen. De lijst wordt ingedeeld per provincie en wordt via mail, na aanmelding, aan u verzonden.

Heeft u interesse, meld u dan aan bij het secretariaat via ofni.[antispam].@whiplashstichting.nl. Geef in uw mail aan:

  • uw naam
  • telefoonnummer en/ of emailadres
  • eventueel uw geboortedatum
  • eventuele opmerkingen.

Deze gegevens worden opgenomen op de lijst. 


Het project Maatje zoekt Maatje is een initiatief van de Whiplash Stichting Nederland. De lijst van deelnemers wordt zorgvuldig samengesteld en de Whiplash Stichting Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade of gevolgen die direct of indirect voortkomen uit het gebruik van deze lijst. De lijst zal twee keer per jaar vernieuwd worden. Uw gegevens zullen dus maximaal een halfjaar lang gedeeld kunnen worden met andere leden die hun naam en contactgegevens op de lijst hebben staan.

 
 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, neem dan contact met ons op.  

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden ontvangen waardevolle informatie en ondersteuning. En kunnen gebruikmaken van de ledenvoordelen. 

Lees meer

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees meer

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer