Gratis 1 jaar toegang tot Mijn re-integratieplan

groei

Gratis 1 jaar toegang tot Mijn re-integratieplan

Geplaatst op 05-10-2018  -  Categorie: Thema: Werk en inkomen

Staan gezondheidsproblemen u in de weg om (uw) werk te doen? Mijn Re-integratieplan kan u helpen! Ziek zijn vraagt veel van een mens. Mijn Re-integratieplan kan u ondersteunen om binnen uw eigen mogelijkheden weer aan het werk te gaan; te re-integreren. Want al is het niet eenvoudig, re-integratie is wel belangrijk voor uw toekomst. Bovendien is er een aantal wettelijke stappen om rekening mee te houden.

Wat is Mijn Re-integratieplan?

Mijn Re-integratieplan is een online leerprogramma. Het helpt om grip te krijgen op re-integratie. In de tijd die u uitkomt en met een persoonlijke aanpak! “Want het gaat om u en uw toekomst!” Mijn Re-integratieplan is gemaakt voor zieke werknemers met een werkgever in de eerste twee jaar na hun ziekmelding: ‘Ik heb een werkgever’. En voor zieke arbeidskrachten zonder werkgever en zelfstandigen: ‘Ik heb géén werkgever’.

Starten met Mijn Re-integratieplan?

Maak op www.mijnreintegratieplan.nl gratis een account aan. Overige vragen kunt u stellen via ofni.[antispam].@mijnreintegratieplan.nl.

Mijn Re-integratieplan is een initiatief van de Whiplash Stichting Nederland met andere patiëntenorganisaties en gebaseerd op vele ervaringen van zieke werknemers, deskundigen, onderzoek, bijeenkomsten en trainingen. Bedrijfsartsen en hun beroepsvereniging NVAB zijn nauw bij de ontwikkeling van Mijn Re-integratieplan betrokken.


 

Vraag het ons

Heeft u vragen over whiplash of over het lidmaatschap, lees op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken. 

Contact opnemen

 
 

Word lid

Leden van de Whiplash Stichting ontvangen waardevolle informatie, ondersteuning en kunnen gebruik maken van de ledenvoordelen. 

Lees meer over het lidmaatschap

 

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger hoeft u zelf niet per se een whiplash te hebben. Iedereen die kennis en ervaring wil inbrengen is welkom. 

Lees hoe u kunt bijdragen

Steun ons

Draagt u de Whiplash Stichting een warm hart toe? Steun ons dan via een donatie, de Vriendenloterij of met een gebruikte cartridge.

Lees meer over donaties